TNS valdanti grupė Šveicarijoje vykdys TV metrų tyrimą

PASIDALINK

Kontaktai:
Lina Petraitienė
TNS LT,
M.Valančiaus g. 1A / V.Mykolaičio-Putino g. 10A,
03155 Vilnius
Siųsti žinutę

Tarptautinė medijų tyrimų kompanija „Kantar Media“, kuri kontroliuoja ir TNS LT atliekamus žiniasklaidos tyrimus, Šveicarijoje laimėjo televizijos auditorijos matavimo paslaugų konkursą. Šių paslaugų teikimą kompanija nuo 2013 m. perims iš „GFK“ bendrovės ir vykdys šešerius metus.

„Kantar Media“ Šveicarijoje įdiegs šiuolaikišką matavimo sistemą, kuri yra sėkmingai naudojama kitose rinkose. Ši sistema leis užtikrinti ne tik efektyvų respondentų atrankos principą ir valdymą, bet ir itin tikslų TV žiūrėjimo duomenų matavimą. Specialūs TV matavimo prietaisai bus įrengti 1870-ies Šveicarijoje gyvenančių respondentų namuose ir fiksuos duomenis apie tiesioginį TV bei įrašytų laidų žiūrėjimą tiek per televizorių, tiek internetu.

„Kantar Group“ yra didžiausia pasaulyje rinkos ir žiniasklaidos tyrimų kompanijų grupė, kuri valdo ir Lietuvoje veikiančią tarptautinę kompaniją TNS. Šiuo metu šiai kompanijai priklausančios bendrovės atlieka TV auditorijų tyrimus 31-oje šalyje: D. Britanijoje, Ispanijoje, Islandijoje, Izraelyje, Kanadoje, Kinijoje, Norvegijoje, Olandijoje, Suomijoje, Rusijoje ir kt.

„Kantar Media“ užima pirmaujančias pozicijas pasaulyje ateities įžvalgų tyrimuose. Vykdydama nuolatinius auditorijų tyrimus daugiau nei 40 pasaulio rinkų bei analizuodama daugiau nei 3 mln. prekės ženklų, kompanija nurodo efektyviausias veiklos kryptis ne tik šiai dienai, bet ir ateičiai.

„TNS LT“ kontroliuoja tarptautinė tyrimų kompanija „TNS Global“, kuri turi sukaupusi daugiau nei 60 metų patirtį rinkos tyrimų ir įžvalgų srityje. TNS atstovybės yra įsikūrusios daugiau nei 80-yje pasaulio šalių Europoje, Pietų ir Šiaurės Amerikoje, Azijoje ir Ramiojo vandenyno regione, Afrikoje ir Viduriniuose Rytuose.

Daugiau informacijos:
Lina Petraitienė
Projektų vadovė
TNS LT
Tel.: + 370 5 210 6600
El. paštas: Lina.Petraitienė@kantar.com