Dėl sukčiavimo atvejų pasinaudojant TNS LT vardu

PASIDALINK

TNS LT įspėja dėl sukčiavimo atvejų, kuomet nusikaltėliai pasinaudojant gerai šalyje žinomos tyrimų kompanijos – TNS LT vardu iš gyventojų bando gauti jų asmeninę informaciją ir duomenis. Nusikaltėliai žmonėms siunčia elektroninius laiškus bei kviečia pateikti asmeninius duomenis ir registruotis į diskusiją-apklausą apie bankus.

 

„Primename, kad į organizuojamas TNS LT apklausas nereikia iš anksto registruotis. Vykdydami tyrimus ar kviesdami į tyrimo grupes niekada neprašome nurodyti savo vardo, pavardės bei kitų anketinių duomenų, nes visos apklausos yra konfidencialios. Mūsų kompanijos atstovas gali prašyti paminėti savo išsilavinimą bei amžių, taip pat įvairias produktų ar paslaugų vartojimo charakteristikas“, – sakė TNS LT direktorius Gytis Juodpusis.

 

Visi TNS LT bendrovės atstovai turi ir nešiojasi darbuotojo pažymėjimą, o kiekvienam apklaustajam palieka nemokamą telefono numerį, kuriuo galima pasiskambinti į bendrovę. Tad kilus įtarimui dėl sukčių, būtina pareikalauti pažymėjimo arba pasiskambinti į TNS LT paliktu nemokamu numeriu.

 

Taip pat gyventojams, į kuriuos kreipiasi sukčiai, patariama kuo skubiau apie tai pranešti policijai.

 

Daugiau informacijos:

Gytis Juodpusis

Direktorius

TNS LT

Tel.: + 370 5210 6620

El. paštas: Gytis.Juodpusis@kantar.com